Skovrejsning og læplantning

Vi tilbyder timebaseret rådgivning, uanset om det blot gælder ansøgninger eller en total gennemførelse af projektet incl. planter og plantning.

Samlet er vi meget konkurrencedygtige – vi kan henvise til en række kunder med gennemførte projekter, som kan udtale sig om dette.


Tre-rækket læhegn øst for Dalby, plantet marts 2002.
Foto marts 2009, altså efter syv vækstsæsoner
.

Læhegn
Her er et eksempel på et læhegn på Midtsjælland, plantet forår 2002.  Hegnet er knap 600 meter og blev derfor plantet med håndkraft (ved større opgaver maskinplantes, derfor er meterprisen ved et større projekt lidt lavere).

Hegnet ligger i udkanten af en landsby, og derfor var beskyttelse mod harer og råvildt ikke nødvendig.  Det kan det absolut være i andre tilfælde.

Her er brugt forholdsvis få planter – og ikke for mange træer.  Hvis der er for mange træer skal man sørge for at fjerne nogle af dem i tide, ellers skygges buskene i bunden væk – og så bliver hegnene åbne forneden.

Mange firmaer som leverer levende hegn bruger samme model og plantevalg over hele landet.  Det er der ingen grund til – man kan i stedet vælge planter som er gængse på egnen, eller som har særlig gode muligheder for at udvikle sig på stedet.
Tre-rækket læhegn øst for Dalby, plantet marts 2002.